Ha minőség akkor REHAU!
forisablak@freemail.hu    |    06-52-490-129
rehau ajtó

Termékeink >> Műanyag ablakok
EURO-DESIGN 86 Plus ablakok

 
Az Euro-Design 86 plus ablakokkal jól fogja érezni magát a négy fal között. Az ablakok nagy, 86 mm-es beépítési mélysége lehetővé teszi akár 3 rétegű üvegezés kialakítását, valamennyi nagy hatékonyságú hőszigetelő üvegből.
A több légkamrás kialakítás pedig a levegő különösen hatékony szigetelő tulajdonságát használja ki. Így akár 0,84 W/m²K Uw-értékek is elérhetők.


A kifizetődő minőség
A kiváló minőségű ablakok jelentősen növelik otthona értékét, és javítják az Ön lakása klímáját, ezáltal az ön komfortérzetét. Ezenkívül Ön még az alacsonyabb energiaköltségekből is profitál.

Új épület vagy régi épület felújítása – az Euro-Design 86 plus segítségével bármilyen építészeti igény megvalósítható.
A REHAU Euro-Design 86 profilrendszerből készült ablakok jelentik a megfelelő megoldást, ha a hővédelmet, a hanggátlást, a betörés elleni biztonságot és az egyszerű tisztíthatóságot modernformákkal kívánja ötvözni.


Ha a REHAU Euro-Design 86 plus ablakok mellett dönt, még a legzordabb időben is kellemesen érezheti magát otthonában. A kiváló hőszigetelés kellemes komfortérzetet biztosít – akkor is, ha odakint tombol a rossz idő. A 86 mm-es beépítési mélység és a két tömítés biztosítja, hogy a hideg, huzat, por és nedvesség kívül maradjon.
Ellenőrzött minőség:
  •  alacsony energiafelhasználású házakhoz és energiatakarékos épületfelújításokhoz
  •  6 légkamrás kivitel
  •  ablakokhoz és erkélyajtókhoz
  •  kiváló hőszigetelési értékek
  •  Az intelligens profilgeometriák és fémszerkezetek kiváló szél- és csapóeső-állóságot biztosítanak
  •  Különösen fényes a REHAU High Definition Finishing felületeknek köszönhetően
  •  Kiváló minőségű anyagok és igényes konstrukció, amelyet számos terheléses teszttel vizsgáltak


Energiamegtakarítás a hőszigetelésnek köszönhetően
Az ablakok nagyon jó hőszigetelő képessége biztosítja, hogy a meleg ott maradjon, ahol lennie kell: lakása, háza falain belül. Így Ön élvezheti a kellemes lakókörnyezetet és örülhet az alacsony fűtésszámláknak. Ez teszi a REHAU Euro-Design 86 plus ablakokat ideális megoldásokká az alacsony energiafelhasználású épületekhez és az energiatudatos épületfelújításokhoz.

Hanggátlás - Egyedileg alakítható
euro_design_86_plus_ablakok.jpg
Nyugalma érdekében Ha kint különösen nagy a zaj, az ablakoknak akkor is biztosítania kell a kellemes csendet a lakásban. Még abban az esetben is, ha nagy zajkibocsátás jellemző az Ön közvetlen szomszédságában. Olyan lakóövezetekben, amelyek különösen nagy zajterhelésnek vannak kitéve, az Euro-Design 86 plus profilokból készült ablakok egyedileg, az Ön zajcsillapítási igényeinek megfelelően alakíthatók – egészen 4-es hanggátlási osztályig. Így Ön akkor is élvezheti otthona nyugalmát, ha kint extrém magas a zajszint. Euro-Design 86 plus, ha különlegesen
hatékony hanggátlásra van szükség.

Betöréssel szembeni ellenállóság - Testre szabott betörés elleni védelem
euro_design_86_plus_ablakok_betores.jpg
Hatékony védelem a betörésekkel szemben Annak érdekében, hogy biztonságban érezhesse magát otthonában, és hogy nyugodtan kelhessen útra, a REHAU Euro-Design 86 plus ablakok – az adott igényeknek megfelelően – különböző ellenállási osztályok követelményei szerint alakítható ki, WK2 osztályig. A legtöbb betörést az ablakokon és erkélyajtókon keresztül kísérelik meg, ezért különösen fontos hogy az egyes ablakok kivitele megfeleljen a betörés elleni védelem követelményeinek. Speciális reteszelőelemek és további biztonsági komponensek közül választhat, hogy minden egyes ablaknál egyedileg alakíthassa ki a megfelelő betöréssel szembeni védelmet

Alapbiztonság: A nagyon nehezen elérhető ablakok esetén elegendő a biztonsági alapszint által nyújtott védelem.
WK1 ellenállási osztály: Nehezen hozzáférhető ablakokhoz. Alapvető védelem testi erővel elkövetett betörési kísérletek ellen, mint berúgás stb. Az egyszerű feszítőeszközökkel elkövetett betörési kísérleteknek is ellenáll.
WK2 ellenállási osztály: Könnyen hozzáférhető ablakokhoz. Az ablakok védelmét úgy tervezték meg, hogy az alkalmi elkövető egyszerű szerszámok segítségével, mint a csavarhúzók, fogók és ékek, a zárt és reteszelt  nyílászárót ne tudja felfeszíteni.

  
Kapcsolat | Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény
©forisablak.huForisablak Forgalmazó Kft. bezárás
Magi

Kérjen árajánlatot itt »
Telefon:
+36-20-342-9131
+36-20-410-0017 +36-52-490-129