Ha minőség akkor REHAU!
forisablak@freemail.hu    |    06-52-490-129
rehau ajtó

Termékeink >> Műanyag ablakok
REHAU BRILLANT-DESIGN ABLAKOK

 
Ön sokat áldoz lakására, házára. Természetesen szeretné, ha az minden részletében megfelelne személyes kívánságainak. A REHAU Brillant- Design ablakok hozzájárulnak ahhoz, hogy minden nap öröm legyen hazatérni. Ha Önnek különleges elvárásai vannak a designnal szemben, akkor ezek az ablakok jelentik a megoldást. A REHAU Brillant-Design ablakok ugyanis tökéletesen kiegészítik háza külső képét. A számos forma, szín, fólia és szárnyváltozat sokféle lehetőséget kínál Önnek.

Energiamegtakarítás a hőszigetelésnek köszönhetően.
Ha a REHAU Brillant-Design ablakokat használja, még a legzordabb időben is a lehető legkellemesebben érezheti magát otthonában. Az ablakok nagyon jó hőszigetelő képessége biztosítja, hogy a meleg ott maradjon, ahol lennie kell: lakása, háza falain belül. Ennek eredményeként kellemes klímát élvezhet otthonában, és alacsonyabb fűtési költségekkel kell számolnia. A REHAU Brillant-Design ablakok ideális megoldások az alacsony energiafelhasználású épületekhez és az energiatudatos épületfelújításokhoz.

HŐSZIGETELÉS ÉS ENERGIAMEGTAKARÍTÁS - KELLEMES KLÍMA, AKÁR ESIK, AKÁR FÚJ


REHAU_BRILLANT_DESIGN_ABLAKOK_szgeteles.jpgA kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező REHAU Brillant-Design ablakok kellemes klímát teremtenek, akár esik, akár fúj. A REHAU Brillant-Design ablakok 70 mm-es beépítési mélységüknek és két tömítésüknek köszönhetően távol tartják a hideget, a huzatot, a port és a nedvességet. Mindezen felül az öt légkamra elszigeteli egymástól a hideg külső környezetet és a belső tér melegét. Ennek eredménye a rendkívül kedvezően alacsony hőátbocsátási tényező Uf*=1,3 W/m2K. A REHAU Brillant- Design ablakok ideális megoldást nyújtanak az alacsony energiafelhasználást szem előtt tartó – és a kisebb fűtésszámlát megcélzó – új építkezésekhez vagy átalakításokhoz.

* U-érték: megadja valamely építési szerkezet hőátbocsátási tényezőjét. Minél alacsonyabb az U-érték, annál kisebb a hőveszteség. A 70 mm-es ideális beépítési mélység és az
öt légkamrás technika hatékony hővédelmet biztosítanak. U -érték: 1,3 W/m2K

FORMÁK - OLYAN SOKSZÍNŰ, MINT AZ ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK
Az elegáns, modern külső megjelenésű és ragyogó felületű REHAU Brillant-Design ablakok még értékesebbé teszik az Ön házát. Bármilyen egyedi megoldást lehetővé tesznek. Különböző színek és formák közül választhat, például: lekerekített tokkontúr, 80 mm-es beépítési mélységgel és 6 légkamrás technikával. A REHAU Brillant-Design lekerekített szárnyával kombinálva páratlanul harmonikus összkép
alakul ki. Nincs olyan kívánság, amely ne lenne teljesíthető ezzel az ablakrendszerrel.

A legkiválóbb formák
A REHAU Brillant-Design ablakok sokfajta építészeti megoldáshoz állnak rendelkezésre a megfelelő formában és kivitelben. Például a lekerekített és ferde profi lfelületek, vagy az üvegfelületek osztása kihangsúlyozza az Ön házának stílusát, és mind belülről, mind kívülről kifejezetten impozáns látványt nyújt. Annak érdekében, hogy megvalósíthatóak legyenek a lehető legkülönfélébb egyedi megoldások, a szárnyak három különböző
változatban állnak rendelkezésre: elegánsan lekerekített szárny, plasztikus Ausztria-szárny vagy markáns eltolt síkú szárny. Ezeknek a megoldásoknak a felhasználásával biztos lehet abban, hogy ablakai stílusosan kiegészítik
otthona hangulatát, és ezzel együtt harmonikusan beleilleszkednek az egész ház építészeti megoldásai közé. Az ablakok természetesen mindig magas szintű hőszigeteléssel rendelkeznek.


Hosszú élettartamú, értékálló és könnyen tisztítható

Az Ön ablakainak hosszú távú megoldást kell nyújtaniuk, miközben kevés munkát igényelnek. Ezért a REHAU Brillant-Design ablakok kizárólag első osztályú minőségben készülnek. Ennek megfelelően értékállóak és – a kiváló felületi minőségüknek köszönhetően – egyúttal rendkívül könnyen tisztántarthatóak.

A REHAU Brillant-Design ablakokat kizárólag kiváló minőségű anyagokból és a legnagyobb gondossággal készítik. A RAU-PVC mint alapanyag rendkívül jól ellenáll az időjárás hatásaival szemben, csak csekély karbantartást igényel, és hozzájárul háza, lakása folyamatos értéktartásához, sőt értéknövekedéséhez. R e n dkívül sima és zárt felületüknek köszönhetően a REHAU Brillant-Design ablakok kevésbé szennyeződnek, és víz, kis mennyiségű tisztítószer és egy puha rongy segítségével könnyen megtisztíthatók.
 
Kapcsolat | Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény
©forisablak.huForisablak Forgalmazó Kft. bezárás
Magi

Kérjen árajánlatot itt »
Telefon:
+36-20-342-9131
+36-20-410-0017 +36-52-490-129